Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 31/08/2017
Arhiva Zile si Nopti

Ce muzică vom asculta la Bucharest Street Food CARNIVAL

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ce muzică vom asculta la Bucharest Street Food CARNIVAL Share Ce muzică vom asculta la Bucharest Street Food CARNIVAL


Cel mai mare eveniment de street food din Europa de Est are loc la București între 7 și 10 septembrie.

Bucharest Street Food Carnival reunește artiști internaționali (Club des Belugas, N.O.H.A, Touch & Go), artiști români (Subcarpați, Vama) și aproape o sută de vendori de street food și începe pe 7 septembrie, la Romexpo.

A doua ediție a Bucharest Street Food Festival – The Carnival, cel mai mare eveniment de street food din Europa de Est, reunește aproape 100 de comercianți de mâncare, cei mai mulți adunați vreodată din România și se plasează astfel pe harta celor mai renumite festivaluri de mâncare europene.

„În septembrie 2016, am organizat cel mai mare festival de street food din România, un eveniment – spectacol ce a îmbinat conceptul de „mâncare stradală”, foarte popular în multe dintre marile capitale ale lumii, cu atmosfera concertelor live. Anul acesta, având în spate experiența a peste 10 festivaluri dedicate street food-ului organizate în toată țara, ne întoarcem la Romexpo cu un concept mai amplu și mai spectaculos. După atâtea festivaluri, este momentul unui Carnaval! Cu o suprafață dublă față de cea alocată anul trecut festivalului bucureștean de street food, cele mai apreciate food truck-uri din România, zeci de artiști locali și internaționali, trei scene dedicate artiștilor stradali din întreaga Europă și demonstrații culinare susținute de cei mai cunoscuți chefi români, credem că The Carnival va pune Bucureștiul pe harta manifestațiilor de street food remarcabile din lume”, a declarat Florin Itu, organizator Bucharest Street Food Carnival .

Un concept unic în România, Carnavalul vine în continuarea festivalului Bucharest Street Food Festival de anul trecut, fenomenul The Carnival va avea un spațiu de desfășurare de două ori mai mare ca anul trecut, dar și zeci de spectacole culinare, artistice precum și concerte live. Participanții vor avea la dispoziție peste 20 de zone de relaxare, activități dedicate copiilor, cea mai mare selecție de burgeri din România (Burger Arena), cea mai mare varietate de deserturi (Dessert Island), dar și preparate specifice din peste 10 bucătării internaționale. Toți bucureștenii care vor să experimenteze mixul de influențe gastronomice asiatice, chinezești, nemțești, turcești, sârbești, japoneze, hawaiiene, indiene, mediteraneene, franțuzești sau românești, într-o atmosferă cu ritmuri urbane și influențe etno, rock sau alternative, asigurate de concertele live ale trupelor internaționale și naționale (Club des Belugas, N.O.H.A, Touch & Go, Subcarpați, Vama, Macanache, Phunk B, Jurjak, Les Elephants Bizarres, Cred Că Sunt Extraterestru) sunt așteptați să se alăture fenomenului The Carnival între 7 și 10 septembrie, pe aleea din fața Pavilionului Central de la Romexpo.

Toate zonele au fost special amenajate pentru a oferi participanților o experiență completă și inedită, unică în peisajul bucureștean de entertainment.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută