picture

Sabotage

  • Sabotage
  • mai multe
  • Fabrica
  • 19 octombrie 2014
  • 20:00
Cumpără Bilete
3570
.
Recomandă Favorite

Above Us the Waves, careia i se vor alatura si cateva nume autohtone precum: Days of Confusion, Shesdead si Lost Society.

Above Us The Waves, trupa originara din Kavala, Grecia, este formata din 5 membri, iar muzica lor contine elemente de melodic death metal si hardcore, concentrate pe riffuri grele si melodii puternice. Bazele trupei au fost puse de Vasilis (chitara) si Theodore (tobe), dupa mai multe schimbari de componenta alaturandu-se George (chitara), Dinos (bas) si Vangelis (voce). Dupa ce a lansat un demo CD in 2009, un promo EP in 2011 si a sustinut numeroase concerte, Above Us The Waves a lansat in octombrie 2013 albumul de debut “Ancore Aweigh” prin intermediul labelului independent ''Spreading Dysphoria Industries''. Show-urile pline de energie le-au crescut popularitatea, membrii trupei reusind intr-un timp foarte scurt sa sustina concerte atat in Grecia cat si in tarile vecine, dar sa si deschida show-uri pentru trupe consacrate precum: Comeback Kid, Unearth, Caliban sau Rotting Christ.

Pe scena clubului Fabrica, vor mai canta in aceeasi seara Days of Confusion, Shesdead si Lost Society, trei dintre cele mai cunoscute si apreciate nume din zona metal a scenei autohtone. 

Biletele pentru Sabotage Metal Night costa 20 lei si pot fi achizitionate doar in seara evenimentului, de la intrarea in club, in limita disponibilitatii. 

Comentarii