picture

Subcarpați & Band

  • Subcarpați & Band
  • Hip-hop
  • Arenele Romane
  • 30 noiembrie 2014
  • 21:30
Cumpără Bilete
3353
.
Recomandă Favorite

În seara de 30 nov spre 1 dec, la Arenele Romane, avem onoarea să vă prezentăm formula extinsă Subcarpați + Band

În București, nu am mai cântat niciodată în formula asta și nici nu am mai avut Arenele doar pentru noi, asa că este o provocare și o premieră, în același timp. Abia așteptăm să vedeți la ce am muncit în ultimele 6 luni. 

Noutatea concertului tradițional al anului 2014 constă în faptul că trupa va urca pe scenă, în premieră, alături de 4 vocali, DJ, VJ, tobă, chitară, bas,synth, chitară, vioară și percuție, adică 14 oameni în total, până acum, cântând în format de hip hop, doar cu platane și microfoane. 

Era și păcat să nu instrumentalizăm piesele Subcarpați. Muzica noastră e samplată din orchestre și din instrumente. Se potrivește, chiar dacă avem un drive electro, greu de redat cu instrumente live. 

Totodată, fiindcă avem montajul concertului de la Plai Timisoara, concert cântat în formula extinsă, pe 12 noiembrie, ne-am gândit să facem o proiecție video la Colectiv, pentru a se înțelege exact ce urmează la concertul tradițional din 30 noiembrie spre 1 decembrie.

Biletele se pot cumpăra cu 25 de lei bucata, până în ziua evenimentului de pe www.myticket.ro (http://goo.gl/0BuJ9G) și din punctele fizice Diverta, Magazinul Muzica și Librăria Eminescu și cu 30 lei bucata, în ziua evenimentului, la poartă. 

Big up și ne vedem acolo!

Comentarii