picture

Indila

  • Indila
  • Pop
  • Sala Palatului
  • 7 decembrie 2014
  • 16:00
Cumpără Bilete
3260
.
Recomandă Favorite

Doua reprezentatii, in aceeasi zi, programate la orele 16:00 si 19:00

INDILA este asteptata de romanii din toata tara cu entuziasm si nerabdare, iar biletele pentru concertul artistei franceze, anuntat pe 7 decembrie la Sala Palatului, de la ora 19:00, se apropie de epuizare. Cererile fanilor, care continua sa creasca intr-un numar impresionant de la o zi la alta, i-a convins pe organizatori sa faca toate demersurile necesare pentru punerea in scena a celui de-al doilea concert.

Coplesita de reactia extraordinara a publicului din Romania, INDILA a raspuns prompt la invitatia organizatorilor de a mai sustine inca un concert in aceeasi zi. In acelasi timp, si-a manifestat dorinta de a le transmite admiratorilor sai, mesajul sau de multumire si pretuire.
Astfel, pe langa concertul anuntat initial in prima duminica a lunii decembrie la ora 19:00, INDILA va mai sustine inca un concert pe scena Salii Palatului tot pe 7 decembrie , dar cu cateva ore mai devreme, mai exact de la ora 16:00.

Biletele pentru concertul Indila de la ora 16:00 au fost puse in vanzare in reteaua Vreau Bilet la stand-ul din Unirea Shopping Center etj.2, (D'Arte Foto) -Libraria Eminescu, la Sala Palatului si online pe www.eventim.ro siwww.vreaubilet.ro. Preturile acestora raman similare cu cele afisate pentru reprezentatia de la ora 19:00, dupa cum urmeaza:
VIP: 320 Ron;
Categ 1: 280 Ron;
Categ 2: 220 Ron;
Categ 3: 180 Ron;
Categ 4: 120 Ron.

Admiratorii artistei care vor alege concertul Indila de la ora 16:00, pot profita de perioada de presale, valabila pana la data de 10 noiembrie. Toti clientii vor beneficia de un discount de 30% la achizitionarea biletelor din reteaua Vreau Bilet – de la standul din Unirea Shopping Center etj.2, la Sala Palatului, Libraria Eminescu, sau online prin www.vreaubilet.ro. 

In numar redus, mai sunt disponibile bilete la preturile de 220 ron sau 280 ron si pentru show-ul artistei de la ora 19:00.

Comentarii