picture

Velosonics, lansare de album

  • Velosonics, lansare de album
  • Pop Rock
  • 12 decembrie 2014
  • 21:00
Cumpără Bilete
3104
.
Recomandă Favorite

Velosonics lanseaza albumul “Roundhouse” la Clubul Taranului, vineri 12 decembrie, orele 22.00

Velosonics este o formatie bucuresteana de rock alternativ care la
frageda varsta de un an a dezvoltat deja dinti (in versuri), umbla (deocamdata in interiorul granitelor tarii) si nu numai ca vorbeste, dar are tupeul sa si cante (fiecare la ce se pricepe mai bine, respectiv:

Adrian Spier – voce, Marius Acsintoaie – chitara, Andrei Niculescu – chitara, Flavius Fabian – bass si Cristian Prihotca - tobe).

Au fost "propunerea Guerrilla" in 10 orase, au fost "pariul Sunete" si au ajuns pe coperta revistei respective. S-au imprietenit cu lumea la o bere Bergenbier si au cantat in poieni urbane (Piata Universitatii), in poieni idilice (Rocker's Challenge) dar si pe strazi rau-famate (Matasari)!

In fine, de curand au fost "Garantati 100%" de TVR si au dovedit ca “Voteaza:Conteaza” la Halele Carol. De curand au cantat in deschiderea trupei britanice Boxer Rebellion. Avand in vedere ca toate piesele lansate s-au bucurat de succes, orice trupa "normala la cap" le-ar fi adunat pe albumul de debut, dar nu... ei s-au decis sa-l cheme pe producatorul britanic Adam Whittaker si sa intre in studio "neinarmati", doar pentru a iesi cateva zile mai tarziu cu 10 piese nou-noute si un debut discografic ce se anunta spectaculos: "Roundhouse".

Premiera albumului a fost pe Deezer in 15 octombrie, dupa care acesta a devenit disponibil pe cele mai importante platforme digitale. In sfarsit, incepand cu 12 decembrie el va exista si in varianta CD si se va gasi in magazinele de specialitate si la concertele trupei.

Comentarii