picture

Downtown DJ League

  • Downtown DJ League
  • Electronic
  • Fusion Arena
  • 19 decembrie 2014
  • 20:00
Cumpără Bilete
4243
.
Recomandă Favorite

După multă muzică bună, artişti de excepţie şi evenimente inedite a venit şi vremea show-ului care va duce această comunitate la următorul nivel şi totodată ne va supune la o mare PROVOCARE!

Rec24Official – Romanian Electronic Community, în colaborare cu Fusion Arena, lansează prima platformă online a muzicii electronice româneşti, www.rec24.ro, printr-un party & challenge special făcut pentru artiştii români de bass music (electro, drum and bass, bassline, dubstep, trap şi UK garage), în care publicul este DECISIV pentru alegerea participanţilor la concurs.

Astfel, dacă eşti DJ sau producător de muzică cu mulţi başi, filmează-te mixând 10 minute.
Apoi trimite înregistrarea aşa cum este ea împreună cu o biografie şi o poză la adresa de e-mail demo@rec24.ro până pe data de 12 DECEMBRIE, cu subiectul “Downtown DJ League“. În cazul în care nu ai posibilitatea unei înregistrări video aşteptăm să ne trimiţi link-ul de Soundcloud, dar nu uita că astfel şansele tale de participare şi promovare vor fi considerabil mai mici.
După verificare, mix-ul tău va apărea pe www.rec24.ro, la secţiunea “Downtown DJ League”, împreună cu profilul.
După ce vei primi confirmarea afişării profilului, trebuie să trimiţi mai departe link-ul pentru ca toţi prietenii să te voteze, iar în funcţie de voturile primite, tu vei ajunge în Top 10 DJ care pot fi în line-up, la evenimentul cu acelaşi nume de pe data de 19 Decembrie 2014, din Fusion Arena si vei avea șansa să câștigi premiul cel mare : noul sintetizator si drum machine Akai Rhythm Wolf, pus la dispozitie de DjSuperStore.( www.djsuperstore.ro) sau premiile oferite de Skullcandy și REC24: un tricou si o pereche de căști sau un pachet de promovare timp de o luna pe www.rec24.ro

IMPORTANT! Cu cât gig-ul este trimis mai repede la adresa de e-mail demo@rec24.ro, şansele de participare cresc pe măsura voturilor, aşa că pune-te pe înregistrat şi trimite link-ul cu profilul tău prietenilor pentru a ajunge în line-up.
Precizăm faptul că, pentru a fi un vot corect, am pus la punct un sistem în care fiecare utilizator poate vota O SINGURĂ DATĂ. După ce votul a fost înregistrat, automat urci în top 10 şi inclusiv în line-up.

REC24 – Romanian Electronic Community reprezintă prima comunitate şi platformă online de muzică electronică, unde se promovează şi se susţin oameni talentaţi, idei proaspete şi iubire pentru muzică, deoarece asta ne leagă pe toţi şi ne aduce mereu împreună.
Site-ul pleacă de la ideea unei comunităţi clasice, unde fiecare ne cunoaştem, există multiple interacţiuni între membrii, se oferă ajutor, feedback şi promovare într-un mod inedit, modern şi complex faţă de ceea ce întâlnim astăzi în industria muzicală. Noi iubim muzica făcută din suflet şi muzica ne iubeşte pe noi. 24 simbolizează continuitatea şi preţuirea fiecărui sunet şi vibraţie, deoarece „Muzica ta contează!” indiferent dacă eşti DJ, producător sau ascultător, iar noi toţi împreună ne putem simţi liberi, entuziaşti şi mândrii că avem lângă noi asemena oportunităţi.
Aşadar pune-te pe mixat şi intră în cursa comunităţii REC24 unde o să întâlneşti cei mai fresh dj şi producători de muzică electronică contemporană, cel mai petrecăreţ public, cele mai inedite evenimenteși cele mai tari premii !

Links: http://rec24.ro/downtown-dj-league-powered-by-rec24-fusion-arena-19-dec/

https://www.facebook.com/events/779402798786056/?pnref=story

https://www.facebook.com/rec24official

Comentarii