picture

Luna Amară

  • Luna Amară
  • Rock
  • Fabrica
  • 31 ianuarie 2015
  • 21:00
2937
.
Recomandă Favorite

Luna Amară în Fabrica - primul concert din Bucureşti pe 2015!

Luna Amară - al cărei ultim album, Live la Conti, a fost recent votat de METALHEAD “Cel mai bun album alternative al anului 2014” - va cânta sâmbătă seară în Club Fabrica (str. 11 Iunie, nr. 50), de la ora 21. În deschidere a confirmat participarea trupa de grunge Space Needle.

Pentru Luna Amară, concertul de sâmbătă din Fabrica va însemna un moment aniversar: anul acesta se împlinesc 15 ani de activitate sub acest nume. Totodată, va fi primul concert de sine stătător Luna Amară din Bucureşti din 2015.

Albumul Live la Conti al celor de la Luna Amară a fost votat de către prestigiosul site de rock METALHEAD Romania drept “Best Romanian Alternative Release”.

Aşa că, în ziua precedentă, clujenii vor susţine şi un recital pe scena Metalhead Alt. Rock Awards, împreună cu trupa Alternosfera.

Despre acest premiu important şi despre concertul de a doua zi din Fabrica, Mihnea Blidariu, vocalul trupei, a spus:

"Pentru Luna Amara începe un an aniversar: acum 15 ani cântam pentru prima oară sub acest nume. Ne bucurăm tare mult că publicul nostru s-a decis să ne facă un cadou de început de an şi să voteze Live la Conti drept cel mai bun album de rock alternativ din 2014. Alegerea lor ne onorează şi, de aceea, ne-am gândit să ne prelungim şederea la Bucureşti cu încă o zi pentru un concert aşa cum numai noi şi cu voi ştim să facem împreună: pe 31 ianuarie în Fabrica!"

Luna Amara – Oras (Live la Conti)

Luna Amara – Albastru (Live la Conti)


În deschidere - grunge, cu Space Needle 

Space Needle este o trupă de grunge înfiinţată în urmă cu doi ani la Bucureşti. În toamna anului trecut îşi lansau primul album tot în Club Fabrica. Piesele sunt cântate în limba engleză. 

“Trebuie preluată şi dusă mai departe moştenirea lăsată de Alice in Chains, Pearl Jam, Nirvana, Soundgarden, Stone Temple Pilots şi multe alte trupe care au purtat până în zilele noastre sunetul inconfundabil al anilor ‘90”, spun cei de la Space Needle pe pagina oficială de Facebook.

Space Needle înseamnă Alex Purje - vox&guitar, Nicolae Aramă - quitar, Călina Maria - bass, Ati de Chile - drums. 

Comentarii