picture

Concert aniversar Taxi - 17 ani

  • Concert aniversar Taxi - 17 ani
  • Rock
  • Berăria H
  • 29 martie 2016
  • 20:00
2955
.
Recomandă Favorite

Taxi aniversează 17 ani la Berăria H printr-un concert, pe 29 martie.

În luna martie a anului 1999 apărea o nouă trupă în showbiz-ul românesc. După 17 ani ani trupa Taxi este una dintre cele mai iubite și mai respectate formații din România, fiind cunoscută de publicul larg și susținută de un nucleu de fani dedicați.

Formula trupei s-a schimbat în timp, stilul muzical a evoluat, dar esența a rămas aceeași: versuri cu mesaj, piese cu consistență, spectacole în interactivitate cu publicul, poftă de cântat.

După 17 ani, o mie și ceva de concerte, opt albume, numeroase premii, videoclipuri cu milioane de vizualizări pe Youtube, Dan Teodorescu, compozitor si solist al trupei Taxi, este în continuare un om simplu, un artist prolific, dedicat publicului său, căruia îi este profund recunoscător.

Mi-e greu să cred că au trecut atâția ani. Faptul că suntem încă aici li se datorează celor care ne susțin, celor care vin la concerte, celor care ne cumpără albumele, celor pentru care însemnăm ceva. Le mulțumesc din suflet pentru că ne fac să credem că avem un rost pe lumea asta.” – spune Dan Teodorescu, în numele întregii trupe. 

Dan Teodorescu, Vicky Sava, Daria Corbu, Mugurel Coman, Cantemir Neacșu, Kerezsi Csongor și Darius Neagu sărbătoresc 17 ani de Taxi, împreună cu publicul, pe 29 martie, la Berăria H, un loc plin de chef de viață, ales special pentru acest concert aniversar. 

Comentarii