picture

Concert Roberto Fonseca la Sala Palatului

  • Concert Roberto Fonseca la Sala Palatului
  • Jazz
  • Sala Palatului
  • 25 aprilie 2016
  • 20:00
2875
.
Recomandă Favorite

Roberto Fonseca va concerta pe 25 aprilie, la Sala Palatului din București. Alături de Fonseca, pe scenă vor urca prietenii săi, Ramsés Rodriguez și Yandy Martinez, iar invitați speciali ai serii vor fi Adrian Naidin Quartet și Vali Boghean Band.

Luna aprilie vine cu o propunere muzicală îndrăzneață. Exploring Jazz este un nou concept ce își propune să aducă pe scenele românești cele mai reprezentative nume ale jazz-ului internațional.

La prima ediție a evenimentului Exploring Jazz, celebrul muzician cubanez Roberto Fonseca este cap de afis.  Artistul, despre care The UK Guardian  a scris că este: ”un pianist incredibil, compozitor și lider de trupă, cu un talent melodic ce îi poate întrece pe cei mai cunoscuți artiști”,  va concerta pe 25 aprilie, la Sala Palatului din București. Alături de Fonseca, pe scenă vor urca prietenii săi, Ramsés Rodriguez și Yandy Martinez, iar invitați speciali  ai serii vor fi  Adrian Naidin Quartet și Vali Boghean Band, două grupuri de muzicieni cunoscute pentru calitatea incontestabilă a actului artistic.

Pianist de referință al scenei internaționale de jazz, Roberto Fonseca este apreciat și cunoscut  pentrul stilul său inedit care îmbină influențele clasice cu cele afro-cubaneze. 

„Îmi doresc ca muzica mea să ajungă către cei care încă nu au descoperit-o, în speranţa că într-o zi voi ajunge pentru aceştia un punct de referinţă în jazz.”

Organizatorul conceptului Exploring Jazz precizează: ”Suntem  siguri  că Exploring Jazz va fi unul dintre cele mai aplaudate evenimente ale acestei primăveri. Am căutat să aducem pe scena Sălii Palatului trei muzicieni care, desi, aparțin unor școli diferite de muzică,  folosesc elemente  comune ce contribuie la dezvoltarea parcursului artistic al fiecăruia. Printre acestea se numără sunetul original, modalitatea îndrăzneață de abordare a muzicii și maturitatea scenică deosebită, în ciuda vârstei lor.”

Biletele pentru evenimentul „EXPLORING JAZZ” au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate  la prețuri variabile în funcție de categoria de loc, după cum urmează: VIP -198 lei, Cat.I – 149 lei, Cat.II -100 lei, Cat.III-70 lei și Cat.IV - 50 lei.

Comentarii