picture

The Hollywood Vampires la București

  • The Hollywood Vampires la București
  • Rock
  • Romexpo
  • 6 iunie 2016
  • 18:00
2951
.
Recomandă Favorite

Super-grupul The Hollywood Vampires format din Johnny Depp, Alice Cooper şi Joe Perry (Aerosmith) va susţine un show exploziv în premieră în România.

Se poate numi o “vară incendiara” aceea în care ai ocazia să-l vezi în carne şi oase pe Johnny Depp, în rolul de rock-star fluturându-şi pletele, pe o scenă imensă şi stăpânind chitara precum un adevărat zeu al muzicii. Acest vis va deveni realitate anul acesta, pe 6 iunie în Bucureşti, la Romexpo, când super-grupul The Hollywood Vampires format din Johnny Depp, Alice Cooper şi Joe Perry (Aerosmith) va susţine un show exploziv în premieră în România. Este o onoare, dar şi un moment unic pentru ţara lui Dracula, având în vedere că o trupă precum The Hollywood Vampires vine la noi în acelaşi an în care a performat la decernarea premiilor Grammy.

Johnny Depp, unul dintre cei mai cunoscuţi actori ai planetei are bineînţeles un program încărcat, împărţindu-şi viaţa între cariera muzicală şi film, aşa că romanii se număra printre puţinii norocoşi care se vor putea bucura de o întâlnire de gradul zero cu titanul marilor ecrane.

Grupul The Hollywood Vampires, în care s-au perindat nume grele ale rock-ului precum John Lennon sau Ringo Starr, a fost înfiinţat de către legendarul Alice Cooper în 1970. În 2015, i-a cooptat pe Johnny Depp şi Joe Perry (Aerosmith) pentru a susţine un concert la Festivalul Rock în Rio, din Brazilia, iar după succesul răsunător, aceştia au decis să pornească în turneu începând cu data de 24 Mai 2016.

Aşadar, Phoenix Entertainment va invită să vă răcoriţi în această vară cu un concert de proporţii: The Hollywood Vampires, pe 6 Iunie, la Romexpo.

Comentarii