picture

André Rieu revine în concert la Bucureşti

  • André Rieu revine în concert la Bucureşti
  • Simfonică
  • 11 iunie 2016
  • 20:30
3032
.
Recomandă Favorite

Artistul va concerta pe 11 și 12 iunie, de la ora 20:30, în Piaţa Constituţiei, alături de orchestra Johann Strauss şi de invitaţii săi speciali.

Biletele s-au pus în vânzare AICI.
Născut la Maastricht, în Olanda, André Rieu este unul dintre cel mai bine vânduţi muzicieni din lume. A revitalizat muzica de vals la nivel internaţional cu spectacolele sale pline extravaganţă şi de emoţie. Deţinătorul celei mai mari orchestre private din lume, André Rieu a vândut până în prezent peste 40 de milioane de albume şi DVD-uri în întreaga lume.
Piaţa Constituţiei va deveni „Centrul Universului” şi în anul 2016. Aşa a descris celebrul violonist André Rieu locul care în luna iunie a acestui an, a găzduit nu mai puţin de şapte concerte susţinute în acompaniamentul orchestrei sale, sub privirile celor peste 85.000 de spectatori. André Rieu a scris astfel o pagină importantă în istoria concertelor din România, fiind catalogat cel mai amplu eveniment concertistic al anului 2015.
Lucrurile extraordinare nu au încetat să vină din partea marelui artist André Rieu. În concertele sale de la Maastricht, a promovat cultura românească, muzica şi dansurile tradiţionale, prin prezenta remarcabilă a maestrului Gheorghe Zamfir; a fost alături de suferinţa românilor în urma tragediei din clubul Colectiv, şi a dăruit, în semn de solidaritate, ceea ce are mai de preţ: MUZICA. DVD-ul concertului André Rieu „Live în Bucureşti”, lansat în urmă cu doar câteva săptămâni se bucură de succes uriaş, fapt ce influenţează în mod semnificativ sprijinul victimelor #Colectiv.
Notorietatea concertelor marca André Rieu este dată nu doar de repertoriul de piese clasice interpretate, deosebit de populare, ci şi de entuziasmul şi buna dispoziţie pe care artistul şi orchestra să reuşesc să le insufle publicului, în timpul spectacolelor sale.
Pe 11 iunie 2016, spectatorii din Piaţa Constituţiei vor beneficia de un nou show extraordinar, ce va cuprinde un nou program artistic desăvârşit. Un concert de înaltă ţinută, cu peste trei ore de muzică de calitate, emoţie şi bucurie.

Comentarii