picture

NIK WEST, artista care a colaborat cu Prince și John Mayer, concertează la București

  • NIK WEST, artista care a colaborat cu Prince și John Mayer, concertează la București
  • Pop Rock
  • Berăria H
  • 17 octombrie 2016
  • 21:00
2682
.
Recomandă Favorite

Nik West, una dintre cele mai cunoscute basiste din lume concertează pe 17 octombrie 2016, la Beraria H din capitală, începând cu ora 21:00.

Nik West, una dintre cele mai cunoscute basiste din lume concertează pe 17 octombrie 2016, la Beraria H din capitală, începând cu ora 21:00.

Nik West propune bucureștenilor o variantă inedită de spectacol, împreună cu chitaristul Tomo Fujita - cunoscut pentru colaborările sale cu Phil Collins, Kenwood Dennard, Ronnie Earl și Paul Jackson - și toboșarul John Blackwell – fost baterist al unor artiști precum Prince, Justin Timberlake și Patti Labelle. Această formulă se numește Funkalaya și promite un extraordinar show de ritm și pasiune.

Prince i-a lăudat prezența scenică, John Mayer spune despre ea că este unică, iar Alex Henderson, critic muzical al revistei Billboard îi laudă expresivitatea și talentul muzical. Nik West este, într-adevăr, o aparație unică pe scenele lumii.  Look-ul său funky îi permite să se joace prin toate mijloacele artistice pe care le are la dispoziție, iar show-urile sale sunt dinamice, încărcate de vitalitate și forță. Dave Stewart  de la Eurythmics spune despre ea că este „varianta feminină a lui Lenny Kravitz”, iar însuși Lenny Kravitz a fost atât de impresionat de talentul ei încât și-a dorit să o cunoască personal.

Bilete au fost puse în vânzare atât la  Berăria H, standul Ticketnet din Unirea Shopping Center etj.2, magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu, agentiile TUI TRAVEL CENTER si Eurolines cât și online prin www.ticketnet.ro, iabilet.ro, și www.bilet.ro, la prețuri variabile în funcție de categoria de loc, după cum urmează: cat. I – 120 lei, cat.II – 90 lei și cat.III – 70 lei.

Intre 20 iunie – 20 iulie, organizatorii vin în întâmpinarea publicului interesat, cu o perioadă de presale, biletele putand fi cumpărate la un preț cu 20% mai mic, față de prețul afisat.

Comentarii