picture

Concert extraordinar Celelalte Cuvinte și Conexiuni

  • Concert extraordinar Celelalte Cuvinte și Conexiuni
  • Rock
  • Arenele Romane
  • 4 noiembrie 2016
  • 18:00
2463
.
Recomandă Favorite

Două dintre trupele legendare are rockului românesc – CELELALTE CUVINTE şi CONEXIUNI - se reunesc pentru a susţine un concert în data de 4 noiembrie, la Arenele Romane din Bucureşti

Două dintre trupele legendare are rockului românesc – CELELALTE CUVINTE şi CONEXIUNI - se reunesc pentru a susţine un concert în data de 4 noiembrie, la Arenele Romane din Bucureşti, în sprijinul Campaniei Naţionale Oamenii Timpului, al cărei scop este de a recunoaşte şi promova personalităţile de prestigiu din spaţiul românesc şi proiectele acestora.

Fondurile încasate în urma evenimentului vor fi direcţionate o parte către premiile din cadrul Campaniei Oamenii Timpului, iar o parte vor fi folosite pentru restaurarea casei memoriale George Enescu, de la Mihăileni.

Line-up-ul evenimentului este completat de încă două trupe, la început de drum, care vor fi anunţate în cel mai scurt timp.

Biletele au preţul de 50 de lei şi se pot cumpăra din Reţelele Eventim.ro şi IaBilet.ro.

Pe lângă puternica valență culturală a evenimentului, cu această ocazia trupa Celelalte Cuvinte va sărbători nu mai puţin de 35 de ani de activitate, fiind una dintre cele mai longevive formaţii româneşti, care nu şi-a schimbat componenta şi care nu a făcut niciun compromis în favoarea comercialului, încă de la înfiinţare.

Și pentru trupa CONEXIUNI, concertul din data de 4 noimebrie este o ocazie specială.

După 11 ani de la ultima lor apariţie live, cei de la CONEXIUNI revin în formula care le-a consacrat numele, respectiv componența originală din anii ’90: Florian Stoica - vocal, Victor Solomon - chitara, Gabi Isac - bas, Victor Lenghel - tobe.

Comentarii