picture

Bach to the future

  • Bach to the future
  • Muzică de Cameră
  • 17 septembrie 2014
  • 20:30
4147
.
Recomandă Favorite

Vă invităm să vă opriţi din ritmul agitat al vieții cotidiene și să vă delectaţi cu o serată de muzică de cameră baroc şi romantică cu armonii clasice din preajma secolului XVIII

Repertoriul va include lucrări de Vivaldi, Bach, Handel, Haydn, Handel-Halvorsen.

Vă vor încânta sufletele Cristi Horia – vioară şi Ben Hess – violoncel, cunoscuţi şi ca duetul Hess ||: Horia.

Cristi Horia a studiat vioara la Conservatorul din București pe care l-a absolvit in 2003, fiind pasionat şi de alte instrumente precum viola şi chitara. După o activitate camerală de mai mulţi ani în cvartetul de coarde Renaissance, Cristi şi-a continuat călătoria muzicală explorând şi alte genuri muzicale precum jazz, muzică electronică, rock şi Irish şi colaboând cu numeroşi artiști din ţară şi străinătate, printre care Mihai Mărgineanu, Ioan Gyuri Pascu, Cornel Cristei.

Este de asemenea membru în proiectul muzical When violin meets guitar.

Ben Hess s-a pregătit ca violoncelist profesionist în Marea Britanie, studiind la Royal Northern College of Music şi terminând un Master la Trinity College of Music, Londra.

A colaborat cu câteva dintre cele mai cunoscute orchestre din Marea Britanie inclusiv BBC Concert Orchestra, Royal Liverpool Philharmonic şi London Mozart Players.

Muzica de cameră este pasiunea sa şi recent a interpretat în cadrul unui trio londonez cu pian un repertoriu latino-american şi in special tangourile lui Piazzolla.

Ca britanic în București își continuă în prezent explorările muzicale pe meleaguri străine prin colaborarea cu violonistul român Cristi Horia.

Participarea la eveniment se face pe bază de rezervare. Rezervarea se face exclusiv la adresa de email: events@serendipity-tea.ro cu rugămintea să includă un număr de telefon de contact pentru a putea face reconfirmarea telefonică a numărului de locuri în ziua evenimentului.


Rezervările la acest eveniment încep de la ora 20,00, pentru a avea timp să comandaţi şi să vă servim bunătăţile ceainăriei până la ora 20,30, oră după care vom mai prelua comenzi doar la finele evenimentului, din consideraţie pentru artişti.

Comentarii