picture

Vivaldianno - City of Mirrors, spectacol muzical 3D

  • Vivaldianno - City of Mirrors, spectacol muzical 3D
  • Simfonică
  • Sala Palatului
  • 21 mai 2017
  • 20:00
2451
.
Recomandă Favorite

Cea mai impresionantă experiență muzicală 3D ajunge la București: Vivaldianno - City of Mirrors

Spectacolul inspirat de viaţa şi opera geniului baroc Antonio Vivaldi, va ajunge în premieră la Bucureşti oferind o experienţă impresionantă pentru orice iubitor de muzică.

O poveste vizuală tridimensională, artişti de prestigiu de pe trei continente şi o coregrafie excepţională se împletesc cu cele mai noi tehnologii audio-video. Organizat de Amphitrion, Vivaldianno - City of Mirrors va avea loc pe 21 mai, la Sala Palatului din Bucureşti.

Vivaldianno - City of Mirrors este un spectacol fascinant care a uimit deja zeci de mii de spectatori din toată lumea, esenţa show-ului stând tocmai în emoţia muzicii clasice potenţată de beaturile contemporane şi de creativitatea noilor tehnologii. Interpretând operele clasice presărate cu instrumentaţie art-rock, orchestra Vivaldianno este înconjurată pe scenă de proiecţii grandioase ce dezvăluie, pas cu pas, firul narativ al vieţii ambiţioase a compozitorului italian.

Alături de jocurile complexe de lumini şi umbre, scena va oferi publicului bucureştean o experienţă muzicală tridimensională inegalabila. Michal Dvořák, unul dintre cei mai renumiţi compozitori cehi contemporani, este producătorul show-ului, întregul concept vizual al producţiei fiind rezultatul imaginaţiei artistului japonez Kosuke Sugimoto, regizor recunoscut pentru lumile fantastice create în culori şi imagini. Libretul a fost scris de muzicianul, scenaristul şi dramaturgul ceh Tomáš Belko.

Biletele sunt disponibile începând de joi, 16 februarie, online pe www.eventim.ro şi în reţeaua magazinelor partenere (Germanos, Vodafone, Orange, Carrefour, benzinăriile OMV, librăriile Humanitas şi librăriile Carturesti), la preţuri cuprinse între 115 şi 280 de lei.

 

Comentarii