picture

GOJIRA cântă în premieră la București

  • GOJIRA cântă în premieră la București
  • Rock
  • Arenele Romane
  • 4 iulie 2017
  • 20:00
2689
.
Recomandă Favorite

Probabil cea mai cunoscută trupă de metal franceză, GOJIRA, cânta în premieră la Bucureşti pe 4 iulie la Arenele Romane în cadrul unui Aftermath METALHEAD Meeting Festival!

Biletele se pun în vânzare vineri, pe 3 martie la ora 10:00 ! 
Cu această ocazie, METALHEAD oferă fanilor şi nişte pachete prin care pot vedea trei din cele mai mari showuri ale verii cu un abonament general, mai ieftin: Festivalul Metalhead Meeting (24-25 iunie - Sepultura, Behemoth şi mulţi alţii), Evanescence (29 iunie) şi Gojira (4 iulie). Pachetele se găsesc pe iabilet.ro alături de biletele earlybird pentru showul Gojira.

Nominalizaţi de câteva ori la premiile Grammy, inclusiv recent pentru cel mai recent album, "Magma", francezii vin în România pentru a oferi fanilor piesele care i-au făcu celebri de pe toate cele 6 albume din cariera trupei.

Cel mai recent album al trupei, "Magma", a fost lansat în iunie anul trecut prin Roadrunner Records şi a fost aclamat la nivel mondial. După nominalizarea la două premii Grammy în 2016 şi etichetarea lui "Magma" de către Rolling Stone drept cel mai aşteptat album al anului trecut, francezii sosesc la Bucureşti în cadrul unui show mult aşteptat de fani.

Biletele se pun in vanzare vineri, pe 3 martie si se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro si în reţeaua fizică de 2000 de puncte www.iabilet.ro/retea.

 

Comentarii