picture

LUCIAN BAN & MAT MANERI (RO/USA) “Transylvanian Concert”

  • LUCIAN BAN & MAT MANERI (RO/USA) “Transylvanian Concert”
  • Jazz
  • ArCuB
  • 27 aprilie 2017
  • 19:30
2216
.
Recomandă Favorite

Concertul are loc pe 27 aprilie 2017, la ora 19:30, la ARCUB, Sala Mare.

2017 European Tour de la tradiție la avangardă, de la Enescu la blues, de la doină la muzica microtonală și compoziții de jazz modern

În 2009 pianistul de origine română Lucian Ban colabora pentru prima oara cu violistului și violonistlui american Mat Maneri, nominalizat la premiile Grammy, la proiectul Enesco Re-Imagined. Conceput drept o celebrare si re-imaginare prin jazz a muzicii lui George Enescu, octetul și albumul cu același nume prezintă nume de referință ale jazzului contemporan precum Badal Roy (Miles Davis, John McLaughlin), John Hebert, Gerald Cleaver, Tony Malaby, Ralph Alessi și a câștigat elogiile presei internaționale, dar și o serie de premii Best Album Of The Year în 2010.

Trei ani mai târziu, Lucian Ban și Mat Maneri aveau să înregistreze în duet Transylvanian Concert, pentru celebra casă ECM Records. 

Biletele pot fi achiziţionate online de pe https://arcub.ro/bilete-online/ și http://www.bilet.ro/ sau de la casa de bilete de la sediul ARCUB (Strada Lipscani, nr. 84-90).

Prețuri35 lei (Categoria I). Elevii, studenţii și pensionarii care se prezintă la Casa de Bilete ARCUB cu legitimaţiile pot achiziţiona bilete la preţul de 25 lei.

Comentarii