picture

AL DI MEOLA în concert

  • AL DI MEOLA în concert
  • Jazz
  • Sala Palatului
  • 20 mai 2017
  • 20:00
2479
.
Recomandă Favorite

Reputatul artist american (de origine italiană), va interpreta compoziții proprii și, mai cu seamă, piese celebre marca Piazzolla & Lennon-McCartney.

AL DI MEOLA, pionierul unui nou stil de muzică instrumentală, o combinaţie inedită de sonorităţi jazz şi tonuri fusion cu elemente latino, transforma acordurile în bijuterii de nepreţuit.

O adevărată oază de inspiraţie, o carieră impresionantă de peste 40 de ani, Al Di Meola a fost şi este o constantă. Elegant atât în muzică cât şi în viaţa de zi cu zi, un chitarist de jazz-fusion care nici până în acest moment nu poate fi măsurat şi întrecut, rămâne artistul inovator ce mereu este în căutarea sineului prin muzică.

Cel mai nou albumul “Elysium” (2015) este rezultatul suferinţelor şi bucuriilor mele, a declarat Al Di Meola. Acest nou material nu se aseamănă deloc cu niciunul şi nici nu este în ton cu ce aţi fost obişnuiţi din partea mea, mai completeza chitaristul. “Elysium” este esenţa tuturor albumelor lansate până acum de chitaristul american!
Cu această ocazie, vă invităm să-l ascultaţi!

BILETE AICI

Locurile lojilor (lojelor) 11a,12a,13a,14a şi 11b,12b,13b,14b din incinta Sălii Palatului, unde se va desfăşura concertul AL DI MEOLA – WORLD SINFONIA -, vor avea bilete la preţul de 59 lei!

Comentarii