picture

FiRMA - lansare de album „Descântece Vol II”

  • FiRMA - lansare de album „Descântece Vol II”
  • Rock
  • Control
  • 19 mai 2017
  • 21:30
Cumpără Bilete
2430
.
Recomandă Favorite

FiRMA închide un capitol și redeschide porțile percepției prin lansarea unui nou album: „Descântece - Vol. II”.

Concertul va dezvălui în premieră, ”live & electric”, píesele care vin sa închidă seria descântecelor într-o notă pozitivă, păstrându-și amprenta pantentată cu succes pe scena rock-ului alternativ românesc în anii 2000, prin acordurile originale & solo-urile de chitară inconfundabile, lirica subtilă și nu în ultimul rând de povestea vizuală marca FiRMA.

Cu fiecare dintre cele trei albume, FiRMA a propus o perspectivă nouă, demonstrând că nu au de gând să se cramponeze de anumiți parametrii stilistici. Ca urmare, nici a doua parte a dublului álbum ”Descântece” nu se putea dezice de acest concept.

”Descântece – Vol. I” ( disponibil online) ieșea la lumină în octombrie 2014, după o perioadă lungă de reflecție și detașare.

În stilul caracteristic, FiRMA a descris în imagini majoritatea (des)cântecelor de pe acest material discografic prin clipuri fascinante, experimente artistice îndrăznețe, ieșite din tipare, regizate chiar de solistul trupei - Daniel ”Rocca” Stoicea. De la "Baby is Crying" sau "La Orbire", viziunea artistului ne poartă printr-o multitudine de stări și perspective vizuale și prin clipurile pieselor de pe ”Descântece – Vol. I” - "Copiii Cerului””În Grădina Morții” , ”Două Suflete” și Prizonieri de război, ultimele două având cel mai puternic impact social și spiritual.

”Descântece – Vol. II” vine cu povești care vor însuma expesivitatea din cei aproape 17 ani de existență, dar care vor surpinde negreșit.

”Tot Ce Va Fi” este single-ul și clipul care anunță seria descântecelor albe, fără să destăinuie ce va urma și fară să traseze direcția noului album, din punct de vedere al sound-ului.

Înaintea concertului de pe 19 mai din Club Control, FiRMA n-a dezvăluit nici măcar numele pieselor noi interpretate în premieră în seara lansării, lasând o undă de mister să planeze peste noul material.

Open doors: 21.00h
Intrare: 25 Ron
Biletele sunt disponibile în avans, în Control (la barul din sala mică) și online.

Comentarii