picture

Judas Priest - Firepower

  • Judas Priest - Firepower
  • Heavy Metal
  • Romexpo
  • 22 iulie 2018
  • 18:45
Cumpără Bilete
2042
.
Recomandă Favorite

Judas Priest revin la București pe 22 iulie la Romexpo în aer liber, în cadrul turneului Firepower, pentru a prezenta o producție fantastică, total nouă, publicului din România!

Judas Priest revin la București pe 22 iulie la Romexpo în aer liber, în cadrul turneului Firepower, pentru a prezenta o producție fantastică, total nouă, publicului din România! Un melanj de rock, ecrane led, pe o scenă gigant cu mulți decibeli și aceeași muzică heavy metal care ne încânta încă din anii 70, în cadrul unui eveniment marca METALHEAD! 
  
Judas Priest este cu siguranță una dintre legendele scenei metal internaționale. Cu peste 40 de ani de activitate, cu un Grammy câștigat pentru 'Best Metal Performance' și cu ultimul material, 'Redeemer of Souls' pe prima poziție în US Billboard Top 200, Judas Priest ține în continuare stindardul sus după cele 4 decenii de activitate. 
  
Formată la începutul anilor '70 în Birmingham de către K.K. Downing și Ian Hill, în '74 li s-a alăturat Rob Halford și Glenn Tipton astfel cristalizandu-se nucleul trupei. După câteva încercări discografice precum 'Rocka Rolla' și 'Sad Wings of Destiny', au urmat 4 albume care au transformat Judas Priest într-o formație etalon. Tot Judas a fost una dintre primele formații care au popularizat hainele și accesoriile din piele în rândul comunității metal. Anii '80 aduc deja maturizarea formației cu albume precum 'British Steel', 'Point of Entry', 'Screaming for Vengance' și 'Defenders of the Faith'. A doua jumătate a anilor '80 i-a găsit pe Judas Priest abordând o latură mai melodică a hard rock-ului cu albume precum 'Turbo' și 'Ram it Down'. Totul a culminat cu 'Painkiller' în 1990, album considerat de mulți specialiști dar și fani ca fiind cheia de boltă a discografiei britanicilor. 
  
Judas Priest au pregătit un nou album de studio care a fost lansat oficial pe data de 9 martie 2018: Firepower(Columbia Records).

Bilete:
  
-presale: 300 lei Cat A, 195 lei Cat B, 169 lei Cat C, 149 lei Cat D 
-la intrare: 320 lei cat A, 210 lei Cat B, 189 lei Cat C, 159 lei Cat D

Comentarii