picture

Dan Helciug - My Queen la Hard Rock Cafe

  • Dan Helciug - My Queen la Hard Rock Cafe
  • Rock
  • Hard Rock Cafe
  • 5 septembrie 2018
  • 21:30
1663
.
Recomandă Favorite

Pe 5 septembrie sărbătorim ziua de naștere a lui Freddie Mercury cu un concert tribut Queen, susţinut de Dan Helciug şi trupa sa la Hard Rock Cafe.

Pe 5 septembrie sărbătorim ziua de naștere a lui Freddie Mercury cu un concert tribut Queen, susţinut de Dan Helciug şi trupa sa la Hard Rock Cafe.

Bilete concert Dan Helciug - My Queen la Hard Rock Cafe
Acces General - 20 lei

* toţi cei care vor purta în seara în care Freddie ar fi împlinit 72 de ani o mustaţă, falsă sau naturală, vor primi un desert din partea casei.

“Don’t stop me know”, “I want to break free”, “The show must go on”, “Somebody to love” și multe alte hituri ale legendarei trupe se vor auzi pe scena din Hard Rock Cafe, de la ora 21.30. Încasările rezultate din vânzarea biletelor la show-ul My Queen vor fi donate către fundatia The Mercury Phoenix Trust.

Absolvent al Universității de Teatru și Film (U.N.A.T.C) din București, Dan Helciug este un actor, muzician, compozitor, textier, lider vocal și prezentator TV, cunoscut în lumea muzicii în special prin intermediul cunoscutei trupe Spitalul de Urgență, unde este și lider vocal.

Activând inițial în trupa Parlament (cu care a lansat trei albume), cu proiectul Spitalul de Urgență acesta a avut patru materiale discografice, dar și câteva proiecte solo, timp în care a activat și în lumea televiziunii ca actor principal în Ferma Vedetelor (Pro TV), dar și ca gazdă a proiectului TVR Eurovision 2017.

Comentarii