picture

Andrei Păunescu

  • Andrei Păunescu
  • Folk
  • Hard Rock Cafe
  • 5 octombrie 2018
  • 22:30
Cumpără Bilete
1902
.
Recomandă Favorite

Andrei Păunescu și trupa Totuși vă invită pe 5 octombrie 2018 la Hard Rock Cafe de la 22:30 la o seară de muzică, poezie.

Andrei Păunescu și trupa Totuși vă invită pe 5 octombrie 2018 la Hard Rock Cafe de la 22:30 la o seară de muzică, poezie și dialog în spiritul Cenaclului Flacăra, cu invitați surpriză și lansare de carte și disc.

Bilete concert Andrei Păunescu la Hard Rock Cafe
VIP (loc la masă în fața scenei) - 89 lei
Acces General (loc la masă, în sală) - 59 lei
Fără loc (în picioare) - 59 lei

Trupa Totuşi s-a înfiinţat în iulie 1983, la iniţiativa lui Andrei Păunescu, spectacolul de debut având loc pe stadionul din Siret, pe 17 iulie 1983, în cadrul unui concert al Cenaclului Flacăra.

Cenaclul Flacăra a fost un fenomen cultural care s-a desfășurat între anii 1973 și 1985 condus de poetul Adrian Păunescu. De la poezia compusă de însuși Adrian Păunescu și până la versurile recitate din poeziile poeților consacrați, de la muzica timid îngânată de debutanți anonimi, care urcau pentru prima dată pe scenă și până la unele piese deja cunoscute ale unor formații sau soliști deja afirmați, Cenaclul Flacăra a delectat publicul cu muzică începând de la melodii populare și până la muzică clasică, folk și rock.

Comentarii