picture

The R.O.C.K. - AC/DC Tribute

  • The R.O.C.K. - AC/DC Tribute
  • Rock
  • Hard Rock Cafe
  • 11 octombrie 2018
  • 21:30
Cumpără Bilete
2298
.
Recomandă Favorite

Trupa The R.O.C.K. se reîntoarce pe scena de la Hard Rock Cafe pe 11 octombrie 2018, începând cu ora 21:30 pentru un concert tribut AC/DC.

Trupa The R.O.C.K. se reîntoarce pe scena de la Hard Rock Cafe pe 11 octombrie 2018, începând cu ora 21:30 pentru un concert tribut AC/DC.

Bilete concert The R.O.C.K. la Hard Rock Cafe
VIP (loc la masă, în fața scenei) - 55 lei
Acces general (loc la masă, în sală) - 39 lei
Fără loc (în picioare) - 39 lei

Costumează-te “Back In Black”, avânta-te, cu riffuri de mare viteza, pe “Highway To Hell” și vino să cânți "Thunderstruck", "Hell's Bells" "You Shook Me All Night Long" și “TNT”, într-un concert exploziv!

Cu un solist de excepţie, al cărui timbru vocal se apropie foarte mult de cel al lui Brian Johnson, cu un chitarist solo din Moscova, cu o energie debordantă şi prezenţă scenică nestăvilită, asemenea lui Angus Young şi cu instrumentişti experimentaţi la bass, chitară ritmică şi tobe, trupa tribut The R.O.C.K. reuseşte de fiecare dată să încânte publicul şi să îl transpună în starea electrizantă a unui concert AC/DC.

Înființat în septembrie 2011, proiectul tribut The R.O.C.K. reușește să aducă în atenția publicului spectacolul incendiar al celebrei trupe australiene. Maniera foarte apropiată de original în care sunt interpretate piesele face ca de fiecare dată show-ul să fie complet și plin de energie.

Comentarii