picture

Dirty Shirt

  • Dirty Shirt
  • Folk Rock
  • Quantic
  • 27 octombrie 2018
  • 20:00
Cumpără Bilete
1819
.
Recomandă Favorite

Dirty Shirt va susține un concert în Club Quantic pe 27 octombrie 2018.

Dirty Shirt va susține un concert în Club Quantic pe 27 octombrie 2018.

Bilete concert Dirty Shirt în Club Quantic
Presale - 35 lei
Normal ticket - 40 lei
În ziua concertului - 50 lei

Va fi ultimul concert Dirty Shirt la București înaintea lansării noului material discografic, ocazie cu care Dirty Shirt va cânta atât piese vechi cu care a încântat publicul până în prezent, dar și piese ce voi fi incluse pe viitorul album.

Dirty Shirt este una dintre cele mai cunoscute trupe de crossover folkcore metal din România și Estul Europei, al cărei stil unic rezultă din combinarea elementelor rock/metal cu influenţe din orizonturi muzicale foarte diverse – folclor românesc, funk, electro, world music.

Din 1995 și până acum, prin muncă, devotament, talent și originalitate, Dirty Shirt a prezentat pe cele mai mari scene din România și din lume un brand 100% autentic de metal. Dirty Shirt a câștigat locul 2 la Wacken Metal Battle în 2014, cel mai prestigios concurs metal din lume și a plecat acasă cu trofeele pentru „Best Rock Ambassador” (Metalhead Awards) și „Best Romanian Metal Act” (Maximum Rock Awards), acordate în cadrul celor mai mari ceremonii de premiere din România, în sfera muzicii rock.

Comentarii