picture

Speak Floyd - tribut Pink Floyd

  • Speak Floyd - tribut Pink Floyd
  • Rock
  • Hard Rock Cafe
  • 14 septembrie 2018
  • 22:30
Cumpără Bilete
1932
.
Recomandă Favorite

Speak Floyd, trupa românească tribut Pink Floyd, va susține un concert la Hard Rock Cafe pe 14 septembrie 2018, începând cu ora 22:30.

Speak Floyd, trupa românească tribut Pink Floyd, va susține un concert la Hard Rock Cafe pe 14 septembrie 2018, începând cu ora 22:30.

Bilete concert Speak Floyd la Hard Rock Cafe
VIP (loc la masă în fața scenei) - 59 lei
Acces general (loc la masă, în sală) - 49 lei
Fără loc (în picioare) - 49 lei

Formația Speak Floyd s-a înființat în ianuarie 2010 la Cluj, având în componență muzicieni cu experiență și, care din pasiune pentru muzica formației Pink Floyd, au pus la cale un proiect care s-a dovedit a fi de mare inspirație și de mare succes în rândul ascultătorilor de muzică de calitate din România.

Prestațiile de excepție pe care le realizează membrii formației Speak Floyd când apar pe scenă, atenția și seriozitatea cu care abordează fiecare piesă, precum și proiectele de viitor la care lucrează membrii grupului fac din Speak Floyd una dintre cele mai frumoase surprize de care sperăm să se poată bucura cât mai mulți iubitori de muzică bună din România și de ce nu, și din alte țări.

Speak Floyd înseamnă Dudu Isabel (voce), Sandy Deac (clape, voce, chitară), Kovacs "Kovi" Laszlo (chitară), Răzvan Rotis (tobe), Tudor Pop (bass), Edi Raita (clape), Gențiana Ganea (voce), Lazăr Rudy (saxofon).

Comentarii