picture

The Mono Jacks

  • The Mono Jacks
  • Rock
  • Hard Rock Cafe
  • 15 septembrie 2018
  • 22:30
Cumpără Bilete
1830
.
Recomandă Favorite

The Mono Jacks revine pe scena Hard Rock Cafe cu un concert ce va avea loc pe 15 septembrie 2018, începând cu ora 22:30.

The Mono Jacks revine pe scena Hard Rock Cafe cu un concert ce va avea loc pe 15 septembrie 2018, începând cu ora 22:30.

Bilete concert The Mono Jacks la Hard Rock Cafe
VIP (loc la masă în fața scenei) - 69 lei
Acces General (loc la masă în sală) - 45 lei
Fără loc (în picioare) - 45 lei

The Mono Jacks înseamnă Doru Trăscău (voce, chitară), Cristian Chiru (bass), Andrei Zamfir (chitară) și John Ciurea (tobe). Trupa este o colecție de gânduri și emoții puse pe note, care a început să prindă viață în toamna lui 2008 la inițiativa lui Doru Trăscău. Formația a avut parte de un debut excelent, a lansat până acum un album și două EP-uri, primite cu entuziasm de public, și a adunat o bogată experiență de live atât în cluburi cât și la mari festivaluri: Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noorderslag, ARTMania.

RECOMANDARE: Doru Trăscău (The Mono Jacks): "Avem un Grammy de adus acasă"

La începutul lunii noiembrie 2017, trupa a lansat "Ușor distorsionat", cel de-al doilea disc full-length The Mono Jacks și primul integral în limba română. Albumul a fost urmat de un turneu național, și ne arată o trupă aflată la un maxim de inspirație și efervescență, beneficiind de o primire călduroasă din partea publicului.

Comentarii