picture

MAGURA ROCKS!

Cumpără Bilete
768
.
Recomandă Favorite

Intre 24 si 26 august, iubitorii muzicii rock au parte de un festival care imbina istoria cu cele mai bune trupe rock din Romania: Magura Rocks.

Magura Rocks! – in august, langa Simeria, cel mai tare festival de rock romanesc

Intre 24 si 26 august, iubitorii muzicii rock au parte de un festival care imbina istoria cu cele mai bune trupe rock din Romania: Magura Rocks.

Amplasat langa situl arheologic Magura Uroiului (Simeria), foarte aproape de Hunedoara si de Deva, intr-o arie protejata care documenteaza unele dintre cele mai vechi asezaminte de pe teritoriul tarii noastre, Magura Rocks le propune turistilor un line-up senzational care parcurge un spectru larg al muzicii rock autohtone.

Vineri, 24 august: Kryptonite Sparks, Firma, Robin and the Backstabbers, Vama, DJ SET

Sambata, 25 august: E.M.I.L, Soul SerenadeLes Elephants Bizzares,
Holograf, DJ SET

Duminica, 26 august: DominoPragu de SusByronDean Bowman – USA & Rares Totu’s Midnight Sun Band

Fiecare zi va fi deschisa de un recital al unei trupe locale, organizatorii incercand sa aduca astfel in fata publicului nume noi si artisti tineri aflati la inceput de drum. Va asteapta 3 zile de rock autentic romanesc, mancare din Ardeal si o atmosfera demna de festivaluri ca Rock Werchter.

Cum ajungi?

Magura Uroiului (Simeria) este la 160 km distanta de Cluj, 120 km de Sibiu, 65 km de Alba Iulia, 17 km de Hunedoara si 10 km fata de Deva.

Accesul se poate face cu trenul pana la Simeria, din Simeria urmand sa existe curse speciale puse la dispozitie posesorilor de bilete. De asemenea, accesul se poate face si cu masinile personale, organizatorii urmand sa puna la dispozitie locuri de parcare tuturor.

Biletele se afla in perioada de Early Bird pana pe 10 iulie inclusiv, pretul fiind de 30 ron pentru o zi de festival si 80 ron pentru abonamentul de acces la toate cele trei zile. Incepand din 11 iulie, preturile devin 40 ron/zi si 100 ron/abonament.

Accesul copiilor sub 10 ani este gratuit, in baza biletului achizitionat de adultul insotitor (parinte sau tutore legal). Accesul copiilor sub 14 ani este permis doar cu bilet si in compania unui parinte sau a unui tutore legal.

Camping

Organizatorii pun la dispozitie spatiu si utilitati de camping, in rezervatia naturala Magura Udroiului. Camparea este gratuita pentru posesorii de abonamente. Zona de camping este ingradita si este dotata cu toalete si dusuri.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Targul Cartii (Pasajul Latin), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Comentarii
)