picture

La Pirați

1254
.
Recomandă Favorite

NU RIDICĂM ANCORA !!! Pirații, ultima locație cu adevărat rock din Vamă, nu cedează! Printre betoane, termopane, kitsch, roz și „băiețași”, rezistăm! În Vamă suntem vara, tot anul suntem în Constanța și București!

Au trecut aproape 12 ani si nu ne lasam pana la 107 … sau mai mult!
Aici sau in alta parte, pe malul marii sau in inima oraselor intoxicate de fum, vom continua cu indarjire sa purtam stindardul unei idei in care credem cu tarie: avem nevoie de un loc de scapare! De un loc la intrarea caruia sa ne lasam corsetele si mastile, sa ne leganam in ritmul muzicii si sa cantam la unison, sperand catre ceva mai bun. Avem nevoie de o “acasa” colectiva si incapatoare pentru toti.
Avem nevoie de Pirati!

Luni - Vineri: 2:00 pm - 5:00 am

Sâmbătă - Duminică: 4:00 pm - 5:00 am

Mulți au încercat, în disperarea lor mercantilă, să ne reducă la tăcere, să ne închidă și să ne facă numele uitat. Pentru că nu au reușit, vă invităm în continuare să le arătați dosurile și degetele mijlocii mașinilor care încearcă să intre pe teritoriul nostru, cu difuzoarele manelizate! Și, mai presus de toate, vă așteptăm în fiecare vară, să poposiți la poarta ultimului bastion din Vama Veche…
Și iarna, în timp ce vă savurați vinul fiert și amintirile în locațiile noastre din Constanța și București, să dați sfară-n țară:

Some things will never change!
Comentarii