picture

Promenada

1151
.
Recomandă Favorite

“Credem în modă, dar mai degrabă în stil, într-o mâncare bună și un parfum subtil, în ce-ţi cumperi, dar și în ce ai deja, într-o rochie lungă și în femeia din ea. Într-un nod la cravată făcut impecabil, într-un tricou alb, simplu, purtat incomparabil. În poșete în care, printre farduri, stă o carte; în lucruri frumoase și-n oameni aparte.”

Acestea sunt aspiraţiile noastre. Cuvinte dublate de fapte, de care sperăm să te convingi, singur, începând din 17 octombrie. De 5 ani ne gândim la ziua în care vei putea admira un proiect special, în care dincolo de muncă şi de bani, s-a investit mult suflet. A rezultat un loc aparte, plin de lumină şi culoare, în care dorim să te întorci cu plăcere, de fiecare dată, fie pentru cumpărături, fie pentru a petrece câteva ore cu prietenii, la o şuetă. Acest loc poartă un nume simplu – Promenada – şi este situat în zona de nord a capitalei.

Am creat pentru tine un spaţiu organizat pe 6 niveluri: primele două etaje subterane găzduiesc 1.300 de locuri de parcare, următoarele 4 etaje sunt ocupate de magazine, zone de servicii, restaurante, cafenele, o sală de fitness, locuri de joacă pentru copii. La ultimul etaj vei descoperi o terasă imensă, un spaţiu verde organizat ca o grădină urbană la înălţime, unde, în serile de vară te vei bucura de proiecţii de film, piese de teatru sau concerte, iar în timpul iernii îţi vei putea scoate patinele la plimbare, odihnindu-te apoi la un pahar de vin fiert şi o turtă dulce cu aromă de scorţişoară.

Avem o singură misiune – aceea de a crea în Promenada atmosfera care să te inspire şi să te determine să te întorci. În esenţă, este o poveste despre lucruri frumoase și oameni aparte.

Comentarii