picture

Sala Polivalentă

752
.
Recomandă Favorite

Cu o suprafață totală de 38.410 mp și o capacitate de până la 10.000 de locuri, sala poate găzdui cele mai variate evenimente

Strălucitoare, radiantă, versaltilă și unică în țară, Sala Polivalentă Cluj-Napoca este cea mai modernă și încăpătoare construcție destinată organizării de evenimente. Dezvoltată pe 5 niveluri, subsol, parter și etajele 1-3, sala multifuncțională este destinată celor mai diverse activități. Subsolul deservește parcării subterane împărțită în 3 compartimente, capacitatea fiind de 445 de locuri de parcare. Accesul în clădire a tuturor categoriilor de participanți la evenimente se face pe la parter. Tot la parter se găsește spațiul comercial și cel destinat pentru restaurant. Etajul 1 este dedicat în totalitate publicului, având spații generoase pentru garderobe, baruri și grupuri sanitare. Etajul 2 este alocat atât publicului larg cât și invitaților VIP, aceștia din urmă beneficiind de o zonă cu acces separat, care este deservită de loje, bar, săli de conferință și altele. Etajul 3 este nivelul de acces în sala media (car de televiziune, reporteri, comentatori).

 

Cu o suprafață totală de 38.410 mp și o capacitate de până la 10.000 de locuri, sala poate găzdui cele mai variate evenimente, de la sporturi de contact la gimnastică, hochei, tenis și alte sporturi de echipă până la evenimente culturale, corporatiste, conferințe sau concerte.

Comentarii