Știri
article image

5 premii Grammy la doar 18 ani!

Dacă nu ai auzit până acum de Billie Eilish, nu ezita să o cauți și să îi asculți piesele, pentru că atât noi cât și premiile Grammy de anul acesta spunem că merită!

123
.
Recomandă Favorite
06 Martie
article image

Trupa americană Slipknot cântă anul acesta pentru prima oară în România.

Trupa americană vine în România pentru un show de proporții. Primele 1.000 de bilete la concertul celor de la Slipknot au prețuri promoționale.

100
.
Recomandă Favorite
06 Martie
article image

The Motans Anniversary Tour - un nou oraș anunțat și peste 70% din bilete epuizate!

Trupa The Motans adaugă un nou oraş pe harta turneului aniversar.

114
.
Recomandă Favorite
06 Martie
article image

CORKY LAING - Rock (of) the MOUNTAIN

În prag de formare, grupul newyorkez de Hard Rock Mountain a cântat la Woodstock în 1969. Avea să o facă din nou pe 15 august 1999, în cadrul evenimentului aniversar a festivalului, când Leslie West s-a căsătorit cu logodnica sa pe scenă în faţa a 15,000 de spectatori, avându-l alături pe colegul şi prietenul său de o viaţă, Corky Laing.

878
.
Recomandă Favorite
06 Martie
article image

MARIA PIA DE VITO: A fost odată... Il Pergolese

Între 23 şi 26 aprilie, Biserica Luterană din Bucureşti găzduieşte a 8-a ediţie a Festivalului Jazz in Church, un must-see & hear pentru orice iubitor al genului.

336
.
Recomandă Favorite
05 Martie
article image

RIVERSIDE- Reîntoarcerea în formulă de 4

După concertul susţinut cu un an în urmă în cadrul festivalului SoundArt, Riverside, una dintre cele mai rafinate trupe de Rock din Europa de Est, revine în România în formulă oficială de cvartet, prin cooptarea ca membru cu drepturi depline al chitaristului Maciej Meller, altfel deja de trei ani alături de Mariusz Duda (voce, bas, chitară), Piotr ‘Mitloff’ Kozieradski (percuţie) şi Michał Łapaj (clape), triumvirat creativ rodat încă din 2003 (când cel din urmă l-a înlocuit pe ‘dezertorul’ Jacek Melnicki), începând cu EP-ul Voices in My Head şi Second Life Syndrome, albumul lor de debut la Inside Out, prestigiosul label de Prog-Rock.

207
.
Recomandă Favorite
05 Martie
article image

VANESSA COLLIER @ Sighişoara Blues Festival

La aniversarea a 15 ani de existenţă, Festivalul Internaţional de Blues de la Sighişoara din 27-28 martie se anunţă a fi în acest an un eveniment totul ieşit din comun prin concertele a patru artişti valoroşi (Lurrie Bell, Vanessa Collier, Jonathon Long şi Randolph Matthews) ale căror abordări creative şi maniere interpretative distincte subliniază - odată aduse sub aceeaşi ‘umbrelă’ experienţială în faţa publicului - uriaşa influenţă a Blues-ului tradiţional în evoluţia muzicii contemporane.

314
.
Recomandă Favorite
05 Martie
article image

Sunetele orașului București, recomandările Zile și Nopți

Concertele perioadei 6-12 martie 2020 Pentru amatorii de muzică live, propunerile noastre pentru aceste zile şi nopţi sunt:

286
.
Recomandă Favorite
05 Martie
article image

TUSNAD GASTRO BLUES FEST | 19 - 21 martie 2020 @ Băile Tușnad

Organizația GeoEcologică ACCENT, în colaborare cu Primăria Băile Tușnad, vă invită la „Tusnad Gastro Blues Fest 2020”, un proiect pilot aflat la prima ediție, care se va desfășura în perioada 19-21 martie 2020 în stațiunea Băile Tușnad, al cărui motor este dorința de a promova atât blues-ul, un gen muzical apreciat de publicul elitist, cât și zona ca destinație de ecoturism și gastronomia locală.

293
.
Recomandă Favorite
05 Martie
article image

Ballantine's lansează True Music Futures

Hai în programul de mentorat în muzică electronică Ballantine’s True Music Futures și poți urca pe scenă la Neversea.

634
.
Recomandă Favorite
06 Aprilie