Știri
article image

MARIA PIA DE VITO: A fost odată... Il Pergolese

Între 23 şi 26 aprilie, Biserica Luterană din Bucureşti găzduieşte a 8-a ediţie a Festivalului Jazz in Church, un must-see & hear pentru orice iubitor al genului.

182
.
Recomandă Favorite
05 Martie
article image

RIVERSIDE- Reîntoarcerea în formulă de 4

După concertul susţinut cu un an în urmă în cadrul festivalului SoundArt, Riverside, una dintre cele mai rafinate trupe de Rock din Europa de Est, revine în România în formulă oficială de cvartet, prin cooptarea ca membru cu drepturi depline al chitaristului Maciej Meller, altfel deja de trei ani alături de Mariusz Duda (voce, bas, chitară), Piotr ‘Mitloff’ Kozieradski (percuţie) şi Michał Łapaj (clape), triumvirat creativ rodat încă din 2003 (când cel din urmă l-a înlocuit pe ‘dezertorul’ Jacek Melnicki), începând cu EP-ul Voices in My Head şi Second Life Syndrome, albumul lor de debut la Inside Out, prestigiosul label de Prog-Rock.

108
.
Recomandă Favorite
05 Martie
article image

VANESSA COLLIER @ Sighişoara Blues Festival

La aniversarea a 15 ani de existenţă, Festivalul Internaţional de Blues de la Sighişoara din 27-28 martie se anunţă a fi în acest an un eveniment totul ieşit din comun prin concertele a patru artişti valoroşi (Lurrie Bell, Vanessa Collier, Jonathon Long şi Randolph Matthews) ale căror abordări creative şi maniere interpretative distincte subliniază - odată aduse sub aceeaşi ‘umbrelă’ experienţială în faţa publicului - uriaşa influenţă a Blues-ului tradiţional în evoluţia muzicii contemporane.

241
.
Recomandă Favorite
05 Martie
article image

Sunetele orașului București, recomandările Zile și Nopți

Concertele perioadei 6-12 martie 2020 Pentru amatorii de muzică live, propunerile noastre pentru aceste zile şi nopţi sunt:

177
.
Recomandă Favorite
05 Martie
article image

TUSNAD GASTRO BLUES FEST | 19 - 21 martie 2020 @ Băile Tușnad

Organizația GeoEcologică ACCENT, în colaborare cu Primăria Băile Tușnad, vă invită la „Tusnad Gastro Blues Fest 2020”, un proiect pilot aflat la prima ediție, care se va desfășura în perioada 19-21 martie 2020 în stațiunea Băile Tușnad, al cărui motor este dorința de a promova atât blues-ul, un gen muzical apreciat de publicul elitist, cât și zona ca destinație de ecoturism și gastronomia locală.

216
.
Recomandă Favorite
05 Martie
article image

Ballantine's lansează True Music Futures

Hai în programul de mentorat în muzică electronică Ballantine’s True Music Futures și poți urca pe scenă la Neversea.

575
.
Recomandă Favorite
06 Aprilie
article image

SoundArt Festival 2019

SoundArt Festival, evenimentul dedicat stilurilor progressive și stoner rock/metal, revine cu ediția numărul trei în perioada 8, 9 și 10 martie 2019. Line-up complet: Riverside, Planet of Zeus, Sunnata, Weedpecker, Perihelion, Lesoir, Gorilla Pulp, Purple Caravan, Viper Soup Complex, Stonus, Zammorian și Mihai Barbu Project.

730
.
Recomandă Favorite
02 Martie
article image

”Are you Gonna Go My Way” și ”Fly Away”, cântate pentru prima oară în Cluj-Napoca!

Lenny Kravitz revine în Romania, pentru un concert în premieră în Cluj-Napoca!

553
.
Recomandă Favorite
17 Ianuarie
article image

Concert Disturbed | În premieră în România

Concertul are loc la Arenele Romane iar biletele se pun în vânzare pe 23 noiembrie!

538
.
Recomandă Favorite
19 Noiembrie, 2018
article image

Bruce Dickinson: La ce-i bun butonul ăsta?

Lansarea va avea loc în 15 noiembrie, ora 18:00, la Hard Rock Cafe București, unde se va putea achiziționa în premieră mult așteptata autobiografie.

465
.
Recomandă Favorite
12 Noiembrie, 2018