Știri
article image

Jake Bugg, 5 sau chiar 5

Jake Bugg va susține cinci concerte în Marea Britanie în octombrie, acestea fiind printre cele mai mari organizate de către acesta, iar apoi îi va însoți pe cei din The Black Keys în turneul lor din Canada și Statele Unite.

702
.
Recomandă Favorite
02 Septembrie, 2014
article image

20 de ani de Suede

Cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la un anumit setlist, britanicii din Suede propun lansarea unui boxset al tracklist-ului „Dog Man Star”.

632
.
Recomandă Favorite
02 Septembrie, 2014
article image

Vama Sub Lumini de Oscar!

Vineri, 22 august, 2014, se va da startul editiei aniversare, cu numarul 5, a festivalului de arte vizuale Vama Sub Lumini de Oscar 2014 (VSLO). Organizatorii au pregatit cu o agenda bogata, cu activitati variate din domeniile fotografie, film, muzica sau teatru si multe surprize care-i vor face pe participanti sa traiasca emotii si experiente unice.

830
.
Recomandă Favorite
Ieri, 12:37
article image

Teatrul de pe Lipscani prezinta Fest pe Lipscani

În perioada 12-21 septembrie, Teatrul de pe Lipscani realizează festivalul de teatru „Fest pe Lipscani” – prima ediţie, dedicată aniversării a 40 de ani de activitate a lui Horaţiu Mălăele. Astfel, această manifestare culturală se transformă într-un maraton teatral inedit şi unic, ce va conţine 10 zile cu 12 evenimente ce îl vor avea ca protagonist – fie ca actor, fie ca regizor – pe marele artist român. Toate spectacolele invitate în festival vor avea loc la Sala Mare a Teatrului de pe Lipscani.

851
.
Recomandă Favorite
12 August, 2014