picture

Lady Gaga a anunţat data de lansare a noului album, "Chromatica"

11 Martie
79
.
Recomandă Favorite

La câteva zile după lansarea primul său single de pe noul album numit "Chromatica", Lady Gaga revine cu detalii despre acesta. El va sosi luna viitoare şi marchează revenirea la stilul pop al artistei, după experimenţe country şi o coloană sonoră care i-a adus un Oscar.

Au trecut mai bine de 3 ani de la ultimul album pop lansat de Lady Gaga şi chiar şi "Joanne" a fost mai degrabă marcat de influenţe country. Influenţele au persistat, însoţite de rock pe coloana sonoră a filmului "A Star Is Born" din 2018. Judecând totuşi după noul single, "Stupid Love", Gaga a revenit la pop-ul său clasic, deşi e mai aproape de perioada "Poker Face" decât de "Artpop". Cunoscut până acum ca "#LG6", noul album se va numi de fapt "Chromatica".

Imagini pentru ladz gaga oscar

Este LP-ul cu numărul 6 pentru muziciană şi va sosi pe 10 aprilie. Lady Gaga s-a bucurat de un noment viral în ultimele luni, atunci când o persoană oarecare de la metroul din Londra a cântat o variantă fantastică a piesei "Shallow". Aceasta a revenit imediat în topuri datorită acelui viral. În intervalul de la ultimul său release, artista a devenit imaginea cosmeticelor Haus Laboratories, a avut ceva probleme de sănătate şi a ţinut o reprezentaţie legendară la Super Bowl 2017.

A fost şi un conflict cu Madonna, despre care s-a discutat în documentarul "Gaga: Five Foot Two", difuzat pe Netflix. Noul album a fost prefaţat de "Stupid Love", care a fost filmat cu un iPhone 11 Pro şi a inclus o sumedenie de ţinute viu colorate şi peruci, dar şi rujuri roz. Judecând după pagina de iTunes a noului LP, el ar trebui să includă 16 piese. Producătorul şi compozitorul din spatele lor este Bloodpop (Michael Tucker). "Chromatica" va sosi în numeroase variante: CD standard, vinil, casetă şi digital.

Circulă zvonuri că Lady Gaga ar fi colaborat cu Ariana Grande pe una dintre melodiile noi, dar nimic nu e sigur. Cât despre imaginea artistei, "Stupid Love" a fost un fel de "Mad Max" roz, feminist şi mai vesel. "Chromatica" ar fi numele personajului jucat de artistă, într-o lume tribală unde punkiştii Kindness se bat cu Chromatica. Grimes ar fi ascultat deja melodiile noi, înregistrate la studio-ul lui Frank Zappa. 

Comentarii