picture

Miley Cyrus își anunță absența la concertul umanitar din Australia!

11 Martie
136
.
Recomandă Favorite

Din cauza evenimentelor recente privind virusul ce a lovit întreaga planetă, Miley Cyrus a anunțat că nu va participa la concertul World Tour Bushfire Relief. În scurtă vreme, organizatorii au anunțat anularea întregului eveniment.

Deși Miley Cyrus era cap de listă la concertul umanitar care urma să se desfășoare pe 13 martie 2020 în Melbourne, artista susține că a fost sfătuită de autoritățile australiene să nu susțină show-ul.

"Pe fondul recomandărilor autorităților guvernamentale locale, de stat, federale și internaționale, inclusiv Centrul pentru Controlul Bolilor, pentru a reduce potențialele riscuri de îmbolnăvire declanșate de actuala criză globală de sănătate, nu mai călătorim în Australia pentru concert", a scris Miley pe pagina sa de Twitter.

Artista și-a exprimat regretul că a fost nevoită să nu participe și a anunțat că va face o donație pentru a ajuta victimele incendiilor din Australia.

Principalul motiv pentru care Miley a ales să își anunțe absența este protejarea sănătății membrilor din trupa și echipa sa.

Comentarii