picture

Masked Singer România este noul Show oferit de ProTv

11 Martie
181
.
Recomandă Favorite

Primăvara aceasta, ProTv ne oferă un nou show de divertisment. Cei 4 detectivi INNA, Ana Morodan, Codin Maticiuc și Horia Brenciu vor trece prin diferite stări încercând să ghicească persoana din spatele măștii.

Fiind deghizate din cap până-n picioare, cele 12 vedete vor oferi detalii despre acestea pentru a-i ajuta pe cei 4 detectivi să le identifice.

Imagini pentru masked singer romania

Cine sunt cei 4 detectivi?

INNA, una dintre cele mai apreciate și în vogă artiste de la noi, a acceptat invitația de a participa la show-ul momentului. Cântăreața susține că este nerăbdătoare să facă parte din acest proiect.

"Abia aștept să înceapă Masked Singer România, show-ul în care voi fi unul dintre cei patru detectivi. O să fie tare să descoperim împreună cel mai bine păstrat secret din istorie", a spus aceasta.

Ana Morodan, cunoscută drept "Contesa digitală", este unul dintre cei mai apreciați creatori de conținut din mediul online.

"E mult mai mult decât o emisiune TV. E un megaparty spectaculos, excesiv, extravagant, cu surprize dement de creative. Are tot ce trebuie ca să fie mai dement decât contesa Morodan: imprevizibil, secretomanie planetară, costume și scenografie incredibile, multe paiete, pene, perle, ștrasuri și entertainment care depășeste orice scenariu imaginat până acum. E ceva ce nu s-a mai făcut, nu s-a mai auzit, nu s-a mai inventat".

Codin Maticiuc, este unul dintre cei mai citiți bloggeri de la noi și în același timp un scenarist, actor și producător de filme de succes.

"Nu este pentru prima oară când sunt contactat pentru un proiect TV, dar este pentru prima oară când accept. Masked Singer România este un proiect de o anvergură extraordinară și cu o investiție imensă, care m-a cucerit din prima secundă. Cred că mi se potrivește rolul acesta de detectiv și oricât de bine s-ar ascunde vedetele sub măști, oricare ar fi ele, le va fi greu să treacă de mine pentru că pe multe le cunosc personal. O să le fie greu cu mine, ce să mai…!", a spus Codin Maticiuc.

Horia Brenciu, unul dintre cei mai iubiți entertaineri din România, susține că Masked Singer România este pentru el o provocare.

"Masked Singer România este o nouă provocare pentru mine, pe care care am acceptat-o cu nerăbdare și emoție. Experiența mea de la Vocea României, unde am auzit sute de voci, mă va ajuta să descopăr cine sunt cei care țin ascuns cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii", a spus Horia Brenciu despre implicarea în show-ul Masked Singer România.

Comentarii