picture

SUNETE Depeche Mode 40

30 Noiembrie, 2020
4138
.
Recomandă Favorite

Exclusiv pentru fani!

Totul a început în 1980 în Basildon, un orășel din estul Londrei care ar fi rămas cu siguranță anonim dacă patru tineri proveniți din familii de muncitori nu ar fi pus acolo bazele trupei Depeche Mode. Povestea lor este o călătorie pe care nu puțini o consideră o experiență de-a dreptul mistică. Depeche Mode nu a fost niciodată o muzică de consum. 

Nu s-au adresat niciodată maselor, chiar dacă au cucerit milioane de adepți. A fost întotdeauna o experiență aparte, rezervată celor dispuși să îmbrățișeze nu doar un stil muzical, ci o combinație de stiluri și abordări, nu doar o înșiruire de albume și single-uri, ci un adevărat drum al evoluției muzicale, o experiență în continuă schimbare.

 

După 40 de ani, revista SUNETE a editat o ediție de colecție, un pachet exclusiv pentru fanii Depeche Mode.

 

“Această revistă este pentru toți cei care simt că Depeche Mode cântă doar pentru ei, pentru toți cei care s-au însoțit decenii întregi cu această muzică grozavă, pentru toți care au transformat pasiunea într-un mod de viață și care și-au dansat tinerețea pe muzica Depeche. Am pus în ea energie, muncă și suflet.” Valentin moraru, coordonatorul ediției speciale Sunete Depeche Mode 40.

Pachetul special Sunete Depeche Mode 40 cuprinde revista Sunete, în format mare, A4, 132 pagini 100% Depeche Mode. Alături de revistă, pachetul mai cuprinde cartea Versurile Depeche Mode (format A6, 196 pagini), o mască de protecție reutilizabilă din bumbac “à la mode” și 6 autocolante.

Pachetul se vinde exclusiv online AICI

 
Comentarii