picture

Tropical Party - un nou proiect muzical semnat de Edina și Mădălina

16 Iulie
178
.
Recomandă Favorite

“Tropical Party” este prima piesă originală a două artiste - Edina și Mădălina.

“Tropical Party” este prima piesă originală a două artiste - Edina și Mădălina. Melodia a fost compusă și produsă de Emy Șandru în studioul trupei Hazard din Cluj-Napoca, cu versurile scrise de Edina și Mădălina. Videoclipul a fost realizat alături de G Square Film, studioul de dans The Hive, Pop Academy, Mirela Grindean și Ioana Malai.

Piesa poate fi ascultată pe toate platformele de streaming (Spotify, Apple Music etc.): AICI.

Edina 

Edina:“Într-o perioadă în care nu am putut ieși din case, cu ajutorul acestei piese am evadat totuși într-un loc cald, liber, lipsit de griji. A fost o provocare să scriem în acele condiții o piesă pozitivă de vară, dar imaginația a fost de partea noastră și am reușit să creăm împreună o lume exotică din nimic. Ne dorim acum ca oamenii să se bucure de piesă și să se proiecteze unde își doresc ei în timp ce o ascultă.” 

Mădălina:“Scrierea și interpretarea piesei a fost aproape ca o fantezie, iar ideea unor scene de dans lejere din videoclip a venit în mod extrem de natural. Coregrafia a fost realizată de Tănăsescu Cristina de la studioul de dans The Hive, iar din acel punct tot ce am făcut a fost să ne distrăm pe această piesă, lucru pe care îl dorim și ascultătorilor!”

Mădălina

Edina Bodor și Mădălina Costin sunt soliste în trupa Hazard din 2016 și spun că au multe piese pregătite pentru public. Stăm cu ochii pe ele și le urăm mult succes în viitoarele lor proiecte muzicale.

Comentarii