picture

Pet Shop Boys, din nou în România

20 Octombrie
645
.
Recomandă Favorite

Pet Shop Boys revin dupa 14 ani la Bucuresti pe 4 iulie la Arenele Romane!

Pet Shop Boys revin dupa 14 ani la Bucuresti pe 4 iulie la Arenele Romane!

Biletele se pun in vanzare joi, pe 21 octombrie, la ora 12:00, pe iaBilet.ro, iar primele 200 de bilete din fiecare categorie au preturi earlybird. Concertul face parte din cadrul turneului mondial "Dreamworld-The Greatest Hits Live".

Ultima oară, Pet Shop Boys au fost în România în anul 2007, atunci când au încheiat la București turneul „Fundamental”, conceput pentru promovarea materialului discografic omonim lansat în acel an. Turneul din care face parte și concertul de la București din 2022 se numește „Dreamworld-The Greatest Hits Live”. În cei 41 de ani de activitate trupa a avut zece turnee, primul dintre a fost „MCMLXXXIX Tour”, în 1989. Totodată, pe lângă piesele arhicunoscute, „Pet Shop Boys” vor cânta și melodii de pe cel mai recent album lansat în 2020, „Hotspot”.

Trupa Pet Shop Boys a devenit faimoasă în anul 1986, când a lansat melodia "West And Girls", de pe albumul de debut „Please”. În 1987 revine cu unul dintre cele mai de succes albume, "Actually", care conține trei dintre hiturile de top 10 ale grupului: "It's a Sin", "Always on My Mind" şi "What Have I Done to Deserve This". Un an mai târziu, lansează albumul "Introspective", a cărui hit extras a fost "Domino Dancing". Un alt material discografic de calitate este "Behaviour", apărut în anul 1990 şi care conţine single-ul "So Hard". În anul 2009, la Brit Awards, trupa a a primit premiul pentru extraordinara contribuție adusă muzicii, iar în 2016, „Billboard” i-a numit pe Neil Tennant și Chris Lowe cel mai bun duo din ultimii 40 de ani.

Comentarii