picture

Testament

  • Testament
  • Trash metal
  • 1983
1713
.
Recomandă Favorite

Testament a fost formata in San Francisco Bay Area in 1983 de chitaristul Eric Peterson si de varlui, vocalistul Derrick Ramirez, chitarist si el si la inceput purtau numele de Legacy. In scurt timp trupa i-a recrutat pe basistul Greg Christian si tobarul Mike Ronchette. Ramirez a fost repede inlocuit de chitaristul Alex Skolnick care a studiat cu chitaristul Joe Satriani. Ramirez, totusi, a plecat si a fost inlocuit cu Steve Souza inainte ca trupa sa-si lanseze demo-ul cu 4 melodi in 1985. Ronchette a parasit imediat trupa, fiind inlocuit de Louie Clemente. Steve Souza a plecat repede la trupa Exodus si a sugerat sa fie inlocuit de Chuck Billy la vocalize. Imediat dupa inregistrarea primului album, trupa a fost fortata sa-si schimbe numele din The Legacy in Testament deoarece o alta trupa de Jazz purta acest nume. Acest nume ar fi fost sugerat de Billy Milano al celor de la S.O.D. (Stormtroopers Of Death).

Primul album al trupei a fost, The Legacy, lansat in 1987 de catre Megaforce Records. Testament au primit aproape instant faima in circuitul Thrash metal, fiind comparati cu ceilalti pionieri ai genului, Metallica.

Trupa si-a largit expunerea odata cu participarea cu Anthrax la turneul de promovare al albumului Among the Living. Cu acest tur, EP-ul Live at Eindhoven a fost lansat.

Comentarii