picture

Proconsul

  • Proconsul
  • Pop Rock
  • 1999
49
.
Recomandă Favorite

În cei 14 ani de activitate, Proconsul a lansat 9 albume, au dat numeroase interviuri și apariții la radio și TV și au avut concerte în toată țara.

Discografie

  • De la ruși... (EP) (MediaPro Music, 1999)
  • Tatuaj (Roton, 2000)
  • Mi-ai luat inima (Roton, 2001; reeditat în 2002)
  • 10 povești (Roton, 2003)
  • 5 (Roton, 2004)
  • Tu mă poți schimba (single promo) (Roton, 2006)
  • Balade pentru tine (Roton, 2006)
  • Dă mai departe (Roton, 2007)
  • Sens unic (Roton, 2009)
  • Best of Proconsul (Roton, 2011)
  • No Matter What (Gonna Keep My Head Up) (Cat Music & Media Services, 2013)
  • Bun și simplu - Best of, Volumul II (MediaPro Music & Universal Music România, 2018)
Comentarii