picture

Metric

  • Metric
  • Indie rock
  • 1998
49
.
Recomandă Favorite

De-a lungul istoriei lor, trupa a mai locuit și în Montreal, Londra, New York și Los Angeles. Membrii trupei sunt Emily Haines (vocal, sintetizatoare, ocazional chitară electrică, tamburină, pian, muzicuță), James Shaw (chitară electrică, ocazional sintetizatoare, theremin, backing vocals), Josh Winstead (chitară bass, ocazional sintetizatoare, backing vocals) și Joules Scott-Key (tobe).


Stilul muzical al formației include elemente de indie rock, New Wave and synthpop.

Discografie

Singles

  • "Combat Baby" (2004)
  • "Dead Disco" (2004)
  • "Monster Hospital" (2006)
  • "Poster of a Girl" (2006)
  • "Empty" (2007)
  • "Help, I'm Alive" (2008)
  • "Front Row" (promo, 2009)
  • "Gimme Sympathy" (2009)
  • "Sick Muse" (2009)
  • "Gold Guns Girls" (2009)
  • "Stadium Love" (2010)
  • "Youth Without Youth" (2012)
  • "Breathing Underwater" (2012)
  • "Synthetica" (2013)

EP-uri

  • Mainstream EP (1998)
  • Static Anonymity EP (2001)
  • Live at Metropolis EP (2007)
  • Plug In Plug Out (2009)
  • Spotify Acoustic EP (2010)
  • Spotify Covers EP (2010)
  • iTunes Session (2011)
Comentarii