picture

Nickelback

  • Nickelback
  • Alternative Rock
  • 1995
74
.
Recomandă Favorite

Brandon Kroeger părăsește trupa în 1997 și este înlocuit cu Mitch Guindon până în 1998, apoi cu Ryan Vikedal până în 2005. Actualul toboșar al trupei este Daniel Adair.

Nickelback este una dintre formațiile canadiene ce a înregistrat un succes comercial important, vânzând aproape 50 milioane discuri în toată lumea.

Discografie

  • Curb (1996)
  • The State (1998)
  • Silver Side Up (2001)
  • The Long Road (2003)
  • All the Right Reasons (2005)
  • Dark Horse (2008)
  • Here and Now (2011)
  • No Fixed Address (2014)
Comentarii